МЛАДОСТТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ

Подари си здравето и красотата, които заслужаваш.

DR-D Longevity -

Д-р Радина Денкова

Ние вярваме, че красотата е вътрешна потребност, която не изчезва с времето и подкрепяме естествения стремеж на нашите пациенти да се наслаждават на всеки етап от живота си. 

Затова приемаме като наша мисия грижата за младостта, здравето и самочувствието на нашите пациенти и сме стожер на тяхната естествена красота. На красотата извън матрицата.

DR-D Longevity -

Усъвършенствана Линия за красота "Отвън и Отвътре"

Създадохме специално за теб серията за младост, красота и дълголетие DR-D LONGEVITY. До съвсем скоро учените не бяха намерили "вълшебното хапче", което да възстановява и предотвратява стареенето на клетките. Но това остана в миналото. Всичко, за което някога сме мечтали, вече е реалност.

Продуктовото портфолио на DR-D Longevity включва три от най-важните активни съставки в грижата за младостта, здравето и красотата. Нашите добавки от висок клас са създадени с иновативни технологии за максимална усвояемост и ефект на действие.

Три специализирани формули се грижат за клетъчното подмладяване, активиране гените на дълголетието и поддържане здравия вид на кожата. Активни съставки като чист NMN, Транс Ресвератрол, Хиалуронова киселина, Колаген и Коензим Q10, са тествани и анализирани от най-известните експерти в областта и Медицинско училище Харвард.

Ние просто използвахме знанията, които съвременната наука ни подари и създадохме DR-D Longevity. За да се насладиш на красотата такава, каквато ѝ е отредено да бъде - ОТВЪН И ОТВЪТРЕ.

DR-D Longevity -
DR-D Longevity -

Защо DR-D Longevity действа?

Живеем в свят, в който все повече се говори за забавяне на биологичния часовник и спиране хода на времето.

Науката се развива с изключително бързи темпове в областта и вече имаме първите случаи на клетъчно регенериране с помощта на антиейдж молекулата NAD+.

Нашите продукти използват "хаковете" на тази молекула, за да направят достъпно здравето на клетъчно ниво.

С помощта на серията DR-D Longevity вече е възможно да:

  • Забавим процесите на стареене
  • Възстановим клетъчното подмладяване
  • Активираме гените на дълголетието

Ефикасното действие на формулите ни се състои във възстановяване функциите на клетъчно ниво.

Когато успеем да върнем назад биологичния часовник на целия организъм и да подобрим неговото здраве, тогава изглеждаме и се запазваме млади и красиви ОТВЪН И ОТВЪТРЕ.

ИЗБЕРИ ЗДРАВЕТО.
ЗАПАЗИ МЛАДОСТТА СИ.

Количка
Използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на уебсайта. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.
Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
Начало
Магазин